top of page

CLARA ESTEVE

Biografia

​Sóc la Clara, dissenyadora de moda i fundadora de Clara Esteve Studio. Ara visc a Calonge, on vaig néixer, pero m'he passat mitja vida a Barcelona.

Sóc una enamorada de l'Empordà i la Costa Brava. Amb 18 anys vaig marxar a l'IDEP, a Barcelona, a estudiar Disseny de moda i patronatge. A punt d'acabar els estudis vaig començar a fer pràctiques a TCN. A dia d'avui, després de 15 anys, porto les línees de bany, íntim i llenceria de la firma.

La feina ocupa molta part del meu temps, però m'encanta, és la meva passió i a vegades m'oblido que és feina. Amb la meva experiència professional he tingut l'oportunitat de recórrer les fires internacionals més importans del sector i he pogut montar desfilades xulíssimes a grans Fashion Weeks. Però com dic, no tot és feina, també he tingut la sort de conèixer en aquest món grans persones, que considero amics de veritat.

Al 2014 vaig organitzar amb moltíssima il·lusió el primer Costa Brava Fashion Weekend, amb un gran equip de professionals, que més que amics som ja una petita família. Amb molt d'esfroç, aquest esdeveniment s'ha consolidat com un referent en noves tendències en moda, gastronomia, art i música.

La bona acollida del CBFW, en part, em va donar la seguretat que necessitava per ser capaç d'emprendre el meu camí i al 2015 obrir l'Studio, el meu projecte personal. Des d'aquest espai, al bell mig de Calonge, dissenyo col·leccions d'intimates i bany per altres marques i també les meves pròpies.

A l'Studio tinc la pau que necessito per inspirar-me i el continuar treballant a Barcelona em permet seguir tenint un contacte directe amb la realitat del sector i, també, conèixer llocs, gent... en definitiva, rebre tots els inputs que, com a dissenyadora ,una gran ciutat com Barcelona em pot aportar. Crec que la moda canvia molt i és important seguir el ritme, però l'essència ha de prevaldre per sobre de tot.

Sóc una persona senzilla i pràctica, sensible i atenta però forta i amb caràcter. M'encanta tot el que és imatge: la decoració, la fotografia i l'art gràfic. Quan viatjo m'encanta visitar botigues i veure què fan altres dissenyadors de moda i d'altres disciplines. Visualment diria que em decanto pel minimalisme, el color blanc i el negre tenen el meu amor etern, pero hi ha prints i altres colors que també em tenen el cor robat. No m'agrada estancar-me en cap estil ni color en concret, crec que el dia a dia és una font d'inspiració i que tot es retroalimenta, la moda s'alimenta del carrer i el carrer de la moda.

En el panorama actual, emprendre és una bogeria. I crec que tots els que ens hi aventurem estem bojos. Som molt valents. Però, saps què? També crec que quan tens clar quina és la teva vocació i què és allò que t'agrada tant que no et deixa dormir, estàs molt més boig si no ho intentes.

If not now, when?

If not you, who?

If not here, where?

El món és dels valents! <3. 

bottom of page